I Trobada de Dones Blocaires de Barcelona

logo_planetababetes

Aquest cap de setmana vaig estar al 1r Encuentro de Mujeres Blogueras de Barcelona organitzat per Más que Madres, dues àvies blocaires amb una empenta i una energia espectacular!

El primer que us vull comentar és que l’esdeveniment era gratuït, el dinar estava inclòs i l’únic requisit per poder-hi assitir va ser portar 1kg de menjar envasat que, la Xarxa de dones emprenedores d’Esplugues s’ha encarregat de donar a un menjador social; des d’aquí un aplaudiment per l’organització i per tots els espónsors!

S’hi van fer un bon grapat de ponències interessants i vam tenir l’oportunitat de fer networking amb altre dones blocaires; sempre està bé sortir del món 2.0 i conèixe’s en persona; estic segura que en sortiran col.laboracions interessants de tot plegat.

Entre altres coses Pedro Rojas ens va explicar com donar visibilitat als nostres blogs i Vanessa Alarcón i Ana M. Vega ens van posar al día sobre els requisits legals per a blocaires, que és més complicat del que ens pensem!

També es van presentar projectes interessants com el de Novartis i Power Of One dedicat a la lluita contra la Malària, feu-hi un cop d’ull!

En un dels descansos vaig poder conversar amb els nois de Boiron i em van explicar que tenen una campanya en marxa titulada: Un as en la manga: la Homeopatía enmarcada dins la comunitat 2.0 que han creat, si us ve de gust aquí la podeu conèixer i animar-vos a participar…

A la tarda sé que les ponències de l’ Alejandra Libenson i Maria José Cayuela van ser tot un èxit però jo me les vaig perdre perquè el meu «gripasso» començava a despuntar maneres així que em vaig retirar abans d’hora.

Va ser un dissabte intens, ple de coneixences i nous aprenentatges, ara toca posar-los en pràctica!

Una abraçada,

Carla

Fuente: http://planetababetes.blogspot.com.es/2014/06/i-trobada-de-dones-blocaires-de.html

0
0

0 Comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*